Aylas sång från en luftballong

Kom och sjung med oss för allt vad tygen håller. Sjung så högt du orkar, så flamsigt du vill eller så fint du kan. Den enda regeln är att vi har roligt.

Sing-along-konserten leds av Ayla – poppis bland barn och känd från Barnkanalen. Sväng med på en sångfest som garanterat smittar alla familjens medlemmar med musikglädje. Aylas sång från en luftballong är en interaktiv familjekonsert som bjuder upp till upptäckarlust, lek och tonsatt humor. Häng med när Ayla och hennes tremannaband ger sig ut bland melodier som kryssar mellan allt från luftballonger till spindlar och astronauter. Och bäst av allt – alla får vara med!

Passar barn från 4 år. I sällskap av lekfulla vuxna.

Konserten är en del av Landskrona trädgårdsgille som pågår mellan den 10-11 augusti.