BIBU- Myriader av världar

BIBU-festivalen ger “Myriader av världar”. En föreställning för barn 3-18 månader.

I Unga på Operans allkonstverk “Myriader av världar” är din bebis både delaktig och medskapande. Scenografin, sången, dansen, kostymerna och musiken bjuder in till interaktion och skapar nyfikenhet kring färg, form, samspel och rörelse. Låt ditt barn uppleva konst och undersöka alla vrår i scenrummet.

Koreografen Dalija Aćin Thelander undersöker konstupplevelsen för den allra yngsta publiken. Utifrån koreografi, ljud och rum låter hon bebisar och deras medföljande vuxna ta del av scenkonst från flera perspektiv. Föreställningen har skapats med utgångspunkt från den senaste forskningen om bebisars medvetande.

Biljetter bokas via Helsingborgs stadsteater. Biljetter säljes även över disk på Dunkers kulturhus.

Läs mer om hela festivalen på www.bibu.se. Arrangeras av BIBU i samarbete med Hasab, Helsingborgs stadsteater, Dunkers Kulturhus och Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stad.