Bino´s barn- och familjedag

En fartfylld dag för hela familjen På Stan

På Stortorget kan man hoppa i hoppborgen, få en härlig ansiktsmålning, en ballong med mera. Det bjuds på godis och chips och på scenen i tältet bjuds det på trolleri, dans, modevisning, Pettson & Findus och dagen avslutas med Sean Banan!

Tobias Chili – En blandning av förvirrande och roliga trolleri trick, knasig jonglering och galna volter

Jossamika´s dansstudio – En kreativ fristad där allas lika värde och passionen för dansen står i centrum!
Modevisning

Pettson & Findus med Ballongteatern

Sean Banan behöver knappast presenteras närmare för den stora allmänheten. Komikern, skådespelaren, sångaren och dansaren från Göteborg kommer nu till Ängelholm med sin lekfulla scenshow och kommer återigen framföra alla sina hits ”Skakarumpa!” ”Copacabanana”, ”Sean den förstebanan” och ”Gamers”