Bokförsäljning på Ängelholms bibliotek

Varje höst säljer Ängelholms bibliotek utgallrad material för en billig peng. Fynda bland böcker för både vuxna och barn, tidskrifter, ljudböcker, CD-skivor med musik, m.m.

Ängelholms bibliotek har gjort en storstädning bland sitt biblioteksbestånd för att göra plats åt ny spännande litteratur och annan media under det kommande året. Det gallrade överskottet är i fint skick och säljs ut till mycket förmånliga priser. Här finns skön- och facklitteratur, bilderböcker och kapitelböcker för barn, tidskrifter, CD-skivor och mycket mer.

Den huvudsakliga försäljningen sker under lördagen den 27:e oktober i Torgrummet på Stadsbiblioteket, våning 2. Dörrarna öppnas kl. 9 och försäljningen pågår till bibliotekets stängning vid kl. 14. Eventuellt överblivet material kommer sedan reas ut under veckan som följer.