Föreläsning: Barnperspektiv

Tidpunkt
22 oktober 2019, 18:30 - 20:30
Österkyrkan

De barn som lever eller har levt nära missbruk har ofta haft det mycket svårt. Föreläsningen tar upp barnens roller i alkoholistfamiljen, familjens outtalade regler för samspel och hur barn inner sitt sätt att hantera den svåra verkligheten. Föreläsare Eva Edstedt-Linghult.

Välkomna till föreläsningar om alkoholism och drogberoende och en väg ut ur detta! Föreläsningarna arrangeras av föreningen Hela människan i Eslöv och genomförs som ett kulturarrangemang i samarbete med Sensus Studieförbund.

Alla intresserade är välkomna! Föreläsningarna är gratis och fika serveras i pausen till självkostnadspris. Alla föreläsningar är i Österkyrkan, Kvarngatan 9, Eslöv. Föranmälan behövs för grupper, kontakta Inger Olsson 073–70 42 461 eller eslov@helamanniskan.se.