Frukost med affärsnätverket Femton
18 sep

Frukost med affärsnätverket Femton

Tidpunkt
18 september 2019, 08:00 - 09:30
Plats
Drottninggatan 7

Med RosholmDell Advokatbyrå, Techella och Mindpark Helsingborg!

För varje entreprenör, intraprenör och affärskvinna finns ett stort värde i att ha ett starkt och engagerat nätverk att kunna vända sig till, oavsett om det gäller att hämta energi och inspiration eller att få konkreta råd och hjälp för att på bästa sätt kunna tackla en ny affärsutmaning.

Syftet med dessa frukostmöten är att tillsammans uppnå exakt detta; ett kraftfullt men öppet nätverk där vi delar vår kunskap, skapar ett genuint kontaktnät, delar affärsmöjligheter, stärker och utmanar varandra. Det är också ett viktigt forum för att skapa en bättre och mer hållbar framtid genom att inspirera både varandra och andra kvinnor. Under dessa frukostar får du möjlighet att dela med dig av vad du kan erbjuda och knyta användbara kontakter oavsett om du letar efter något konkret eller vill expandera ditt professionella nätverk.

Att föra samman kvinnor i affärslivet är Femtons främsta mål, och vi vill såklart passa på att bjuda på en nypa inspiration! Vid detta tillfälle kommer Helsingborg Stads näringslivsdirektör, Anette Melander Berg att dela med sig av sina erfarenheter. Denna träff kommer därför att äga rum på Näringslivskontoret i Helsingborg Stad’s lokaler på Drottninggatan 7.

Frukosten börjar klockan 08.00. Ta gärna med en kollega eller vän, och glöm inte att anmäla även dem. Vi ses där!