Hupsy Daisy – Elefanten som glömde bort hur man flyger

Tidpunkt
3 november 2019, 11:00 - 12:00
Helsingborg Arena

Hupsy är en liten flygande elefant som bor bland molnen. En dag tappar Hupsy sitt flygminne och faller mot marken. Hupsy blir räddad av den snälla ankan Daisy och deras äventyr för att hitta Hupsys flygminne börjar.
Ett virrvarr av roliga karaktärer dyker upp längs vägens gång, som alla försöker hjälpa Hupsy att åter minnas hur man flyger.

Tag chansen att se en rolig, upplyftande och känslosam show som har nära till både skratt och en och annan tår.

Musikalen innehåller häftiga, medryckande sånger där både barn och vuxna tar ton, tonsatta av låtskrivaren och producenten Mattias Olsson.
Barnmusikalen Hupsy Daisy – elefanten som glömde bort hur man flyger, är en unik produktion gjord av barn med eller utan funktionsnedsättning, som är medlemmar i Caprifolen. Caprifolen brinner för dom som känner sig annorlunda, och har en gedigen erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar så att de känner sig inkluderade.
Musikalen är en slutprodukt i arvsfondenprojektet ”Hästen talar alla språk”.

MEDFÖLJANDE LEDSAGARE (EJ RULLSTOLSPLATS):
För gratis biljett till medföljande ledsagare (ej rullstolsplats) hänvisar vi till bokning via Helsingborg Arenas café på 042-10 31 60 under caféets öppettider, helgfria vardagar mellan 09.00 – 16.00. OBSERVERA ATT HELA BOKNINGEN BÖR GÖRAS VIA DEM FÖR ATT VARA SÄKER PÅ ATT NI KAN FÅ PLATSER BREDVID VARANDRA!

RULLSTOLSBILJETT: Bokas via Helsingborg Arenas café på 042-10 31 60 eller under caféets öppettider, helgfria vardagar mellan 09.00 – 16.00 Rullstolsbiljetten inkluderar 1 fri ledsagare med sittplats i direkt anslutning framför rullstolsplatsen.

ÖVRIG INFO

Ingen åldersgräns, barn under 1 år går in gratis om de sitter i målsmans knä.

Showstart: 15.00
Showlängd: ca 90 min