Landskrona Idrottsgala

Landskrona Idrottsgala

Idrottsgalan är nu endast idrott igen och eftersom LISA fyller 100 år i år så kommer vi att fira det under SM-veckan den 5 juli. Galan är inne på sitt 11:e år och har blivit ett av det största och mest omtyckta evenemang med syfte att uppmärksamma och hylla prestationer inom idrotten i Landskrona. På galan blir det mingel, middag och scenshow med prisutdelning och underhållning.

Konferencier på årets Idrottsgala är Ola Selmén. Han har med sig sitt egna husband, känt från tv-programmet ”Amigo”. Det kommer bli högt tempo, sång och hålligång hela kvällen. En av våra artister, som också fått lovord från alla Sveriges hörn, är ingen mindre än skådespe-
laren, komikern och imitatören, Anders Mårtensson. Anders har lovat att publiken ska få träffa många av hans folkkära karaktärer i sin repertoar.

Biljetter

Måndagen den 4 juni släpps biljetterna. En biljett kostar 495 kr och inkluderar välkomstdrink, 3-rättersmiddag, kaffe och underhållning. Biljetterna köper du i kiosken på bangolfen i Badhusparken vid Nyhamn. Biljetterna går bara att köpa kontantfritt – d v s – det är kort eller swish som gäller.

Närodlad mat i spännande tappning

Maten blir specialkomponerad och närodlad men i en lite ny, spännande tappning. Restauratör för galan och LISA-tältet under SM-veckan är Niclas Lundblad, Pumphuset.