Mundane Experience och Angelicca Live@RumEtt
2 okt

Mundane Experience och Angelicca Live@RumEtt

Tidpunkt
2 oktober 2019, 18:00 - 20:00
Plats
Dunkers kulturhus, RumEtt

Denna vecka får vi återigen besök av fantastiska Angelicca och Mundane Experience. De har tidigare spelat här i RumEtt men var så fantastiskt bra att vi bjöd in dem igen.

Angelicca är en självständigt låtskrivare, producent och musiker från Malmö som spelat på scener som på bland annat Malmö operas stora scen och på Malmöfestivalen i flera år. Musiken hon skapar är en experimentell mix av alternative trap och chill r&b. För andra gången på Rumett så blir det en liveshow full med nya låtar tillsammans med rapparen ZYE, Julius Holmström på gitarr och Emi Persson på bas.

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/5Jxv8p3dEf5cFKiDaNdvLP?si=pvUiEAGOT2G460azdYBA7g

Mundane Experience är en hip-hopgrupp från Lund och består av de fyra medlemmarna Samuel M. Arfwedson, Jonathan Lundborg och bröderna Zachary Croall och Chance Croall. Jonathan, Zachary och Chance rappar medan Samuel producerar och DJ:ar. Stilen kan beskrivas som alternativ hip-hop med ett svängigt, oldschool och delvis jazzigt sound. I Maj 2019 släpptes EP:n ”Aqua Tour” på Soundcloud och en låt, ”Fishes Pt. I” på Spotify. Än mer förväntas till hösten.

Lyssna här:
Spotify: https://spoti.fi/2LRKHKO
Soundcloud: https://soundcloud.com/mundane-experience

Plats: RumEtt

Fri entré.

Allt som sker i RumEtt produceras av, för och med målgruppen Unga Vuxna. Har du en idé som du vill genomföra? Kontakta oss så berättar vi mer!

Följ oss gärna på sociala medier
@RumEtt @DunkersRumett