När då då  RESERV

När då då RESERV

Varje lördag packar Bobo väskan och åker med sina gosedjur Apan och Kaninen till pappa på Adelsgatan femtiotvå. Pappa, Papsen, har lovat att de ska åka till månen. Men det bidde inte så. Sedan lovar pappa att de ska åka till Bollnäs, till farmor. Men det bidde inte så heller. Efter att pappa lovat och lovat och lovat och lovat sätter Bobo ned foten.

Barnboksförfattaren och illustratören Pija Lindenbaum har skapat magiska världar för barn och deras vuxna i bilderböcker som Gittan och gråvargarna. I När då då förenas hennes underfundiga texter och kompositören Niklas Brommares nyskrivna musik i en fantasifull opera för barn. I deras drömlika värld kan goseapan spela slagverk och de mest vardagliga ting förvandlas till en rymdraket. När då då är en berättelse om föräldrar som lovar och lovar, men sätter annat före.

Föreställningen regisseras och koreograferas av Kajsa Giertz och är ett samarbete med Kungliga Operan i Stockholm och Helsingborgs Symfoniorkester.

Ett samarbete med Kungliga Operan i Stockholm och Helsingborgs Symfoniorkester.

På scenen: Jonas Degerfeldt, Klas Hedlund, Vivianne Holmberg, Lisa Larsson, Maria Påhls, Ludvig Wallmark Ryberg

Musik: Niklas Brommare
Libretto: Pija Lindenbaum

Dirigent: Mattias Böhm

Regi och koreografi: Kajsa Giertz
Scenografi, kostym och mask: Pija Lindenbaum

Musiker ur Helsingborgs Symfoniorkester
Ljusdesign: Karl Svensson

Rekommenderad ålder: 5–9 år

Öppettider biljettkassa och telefon 042-106810, tis-lör kl 12.00-18.00, sön 2 timmar innan föreställning. I samband med föreställning har vi öppet t.o.m föreställningens start. Vänligen observera att biljettkassan har stängt måndagar.

För rullstolsbokning vänligen kontakta biljettkassan 042-106810.