Sångkurs
26 jun

Sångkurs

Tidpunkt
26 juni 2019, 11:00 - 16:00
Plats
Jutan
Ålder
11-15 år

Är du mellan 11 och 15 år och vill lära dig att sjunga och testa stå på scen? Eller kan du redan sjunga men vill utveckla din sångröst och ditt scenspråk? Då är du varmt välkommen till vår sångkurs! Under åtta veckor får du, antingen enskilt eller tillsammans med en kompis, sångcoachning av sångerskan Hilda Denny. Ni träffas vid ett tillfälle i veckan för att i slutet av sommaren samla alla för att inspireras av varandra, hjälpa varandra på scen och för att tillsammans framföra en konsert med låtarna ni har övat in. Sångkursen och konserten kommer vara på Jutan i Helsingborg, där du kommer att få sjunga valfria låtar med mikrofon och högtalarutrustning.

Med start vecka 26 får du möjlighet till en sånglektion i veckan fram till den gemensamma konserten den 14 augusti! Sånglektionerna är 40 minuter, på antingen onsdagar eller fredagar.

Anmäl dig via mejl till maria.malkert@studieframjandet.se senast den 19 juni. Ange gärna om du vill ha lektioner på onsdagar eller fredagar. Aktiviteten är gratis, men har begränsat antal platser!