Smarta hem – demodag

Smarta hem – demodag

28 april. Är du nyfiken på smarta hemlösningar som väcker dig på morgonen och sätter igång kaffet, som kan förbereda din bostad via gps på att du är på ingång eller som gör det möjligt att styra ditt hem med hjälp av rösten?

Lördagen den 28 april 12:00-16:00, är det Demodag för smarta hem lösningar på Digidel på Helsingborgs Stadsbibliotek. Svenska hemautomatiseringsgruppen med stöd från Helsingborg stad ger här alla som är intresserade av hemautomation en möjlighet att mötas.

Vi visar vad man kan åstadkomma med hemautomation idag. Flera tillverkare av utrustning för smarta hem, liksom lokala entusiaster (från nybörjare till proffs) kommer och visar sina produkter/lösningar och berättar mer. Passa på att ställa frågor!

Alla som är intresserade är välkomna, oavsett om du bara är nyfiken eller expert så hoppas vi ha något intressant att erbjuda för just dig, något du inte redan känner till. Vi har fortfarande platser kvar för företag eller privatpersoner som vill ta med något och visa upp. Stort som smått. Anmäl er till Pär Andersson på e-post: par.andersson@ampersand.se (var inte blyga!)

Joakim Jardenberg, lokal internetveteran, evangelist och debattör kommer att prata om olika aspekter på hemautomation och egna erfarenheter på området.

Deltagare

Fler företag är på gång! Vi uppdaterar löpande listan.

Arrangörer

Anmälan (om du vill ställa ut/visa upp något)

Pär Andersson på par.andersson@ampersand.se

Var: Digidel (våning 2 på stadsbiblioteket i Helsingborg) Bollbrogatan 1.

När? Lördag 28 april klockan 12:00-16:00.

Fri entré!