Sommardansläger

Wilson Dance Factory
Ålder
6-9 år

Dagsläger för danssugna barn! Under 5 dagar kommer vi fylla timmar med en massa dans och skoj. Vi sätter tillsammans upp en dansföreställning som vi bjuder in familj och vänner till i slutet av veckan. Inga förkunskaper krävs men passar även de barn som dansat tidigare. Dans- och sångpedagogen Matilda Waltermark Masarek samt danspedagogen Claudia Steinholtz är arrangörer för lägret. De kommer att tillsammans med er dansa i Wilson Dance Factorys nya lokaler på Ramlösa under veckan.

Tid: måndag 12 augusti- torsdag 15 augusti klockan 09.00-12.00, samt fredag 16 augusti klockan 13.00-18.00 – observera att sista dagen har annan tid då detta är dagen för föreställningen!

Plats: Wilson Dance Factorys nya lokaler på Kapplöpningsgatan 6.

Pris: 500 kronor

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till matildamasarek@hotmail.com, I ämnesfältet skriver ni ”Dagsläger 6-9 år” i mejlet skriver ni namn och personnummer på barnet. När du är anmäld får du en bekräftelse med mer information om veckan samt betalning. Anmälan är öppen mellan 13 maj och 9 augusti. Vi har begränsat antal platser.

Ta med träningskläder, träningsskor samt vattenflaska.