Världens snabbaste Allsång – Lagunen
3 jul

Världens snabbaste Allsång – Lagunen

Tidpunkt
3 juli 2019, 19:00 - 20:30
Plats
Stranden vid Lagunen Landskrona

Förra året gästade Världens snabbaste allsång-gänget Lanskrona under SM-veckan på Lagunen, och den rekordstora publiken fick stranden att gunga. Den 3 juli återvänder de till Landskrona, denna gång med Nic Schröder i spetsen.

Världens snabbaste allsång är en rolig, musikalisk och galen blandning av allsång, karaoke, show och konsert som går rakt in i hjärtat.

Publiken följer allsångstexten via storbild (ja, för de som kan läsa) och sjunger/skriker/vrålar/galer till det fantastiska livebandet Elton Bolton. Allt under ledning av den karismatiske allsångsledaren Nic Schröder som peppar, guidar och tar hand om publiken mellan mixen av alla låtar.

Nic Schröder fick sitt genombrott som sångare i bandet Nic & the Family, vilka är mest är kända för låten Hej hej Monika från 2004 som röstats fram som sitt årtiondes främsta sommarplåga.

Som skådespelare har Schröder medverkat i filmen Hata Göteborg vilket resulterade i en Guldbaggenominering för Bästa manliga biroll 2007. Han har även hyllats för sin prestation i ”Kal P. Dal – En rockmusikal” där han axlade huvudrollen. Därutöver har han haft flertalet programledaruppdrag på SVT.