Vi bjuder på oss själva – the musical

Vi bjuder på oss själva – the musical

Vi bjuder på oss själva – the musical är en hejdlöst svart och rolig minimalistisk musikal om terapeuten Liz, som bestämt sig för att testa sin egen terapimetod “TDTB-metoden” på åtta klienter. Men hon borde nog ha bearbetat sina egna problem först…”

På scen: Christer Jönsson och Stina Sturesson Svansjö
Längd: ca 1 h 10 min
Pris: 150 kr
Biljettbokning: stinasturessonproduktion@gmail.com eller 0766-44 44 71, betalas kontant eller swish på plats.

Om de medverkande

Stina Sturesson Svansjö är manusförfattare, sångerska, kompositör och scenartist. Hon började sin bana på Studioteatern i Malmö och jobbar med både teater – och TV. Har bl.a skrivit den kritikerrosade och Kristallennominerade SVT-serien “Godmorgon alla barn”, som Jens Jonsson regisserade, där bl.a Reine Brynolfsson spelade en av huvudrollerna. Hon är även sångerska/låtskriverska i banden Diadem och A Great Romance.

Christer Jönsson är sångare och skådespelare. Efter teaterlinjen på Fridhems folkhögskola, medverkade han i flertalet musikaler runtom i Skåne. Sjunger i Diadem. Tillsammans med Stina har han bandet A Great Romance.

Eva Ekengren är regissör, skådespelerska, manusförfattare och pedagog, utbildad vid Teaterhögskolan i Malmö och Biskops Arnös dramatikerutbildning.

(Foto: Rasmus Jansson)